Akcijos kaina, EUR

NASDAQ apdovanojimai 2016

NASDAQ apdovanojimai 2015 2016

Kontaktas investuotojams

Gabrielius Morkūnas
„Aprangos" grupės finansų ir ekonomikos direktorius

Tel. 8 5 2390 808, 8 5 2390 843
Fax. 8 5 2390 800
El. paštas: [email protected]

„Aprangos“ grupė šeštadienį atidaro visas šalyje veikiančias parduotuves. Šešiuose miestuose duris lankytojams atvers 89 parduotuvės, kurios laikinai buvo uždarytos nuo kovo 16 dienos. Šešiolika parduotuvių, turinčių atskirą įėjimą, Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos senamiesčiuose veiklą jau pradėjo praėjusią savaitę.
Visos parduotuvės atidaromas laikantis būtinų saugumo reikalavimų bei rekomendacijų, skirtų užtikrinti tiek darbuotojų, tiek klientų saugumą.
Darbuotojai laikosi griežtų higienos taisyklių bei dirba su būtinomis apsaugos priemonėmis. Siekdami maksimalaus saugumo, užtikriname paviršių dezinfekavimą ir patalpų vėdinimą – parduotuvėse taip pat ribojamas esančių žmonių skaičius. Prie įėjimo yra įrengti dezinfekcinio skysčio dozatoriai, tikrinama darbuotojų temperatūra.
Atkreipiame klientų dėmesį, kad parduotuvės koreguos darbo laiką pagal prekybos centrų darbo laiką, kuris yra trumpesnis nei įprastai.
Rūpindamiesi klientų ir darbuotojų saugumu prašome elgtis atsakingai ir laikytis saugaus atstumo nuo kitų klientų ir personalo, pasirūpinti ir dėvėti privalomas apsaugos priemones, apsipirkinėti ne didesnėmis nei dviejų asmenų grupėmis ir vadovautis parduotuvėse pateikiama saugumo informacija. Rizikos grupėje esantiems asmenims nerekomenduojama lankytis parduotuvėse.
Eilėse privaloma laikytis ne mažesnio nei 1 metro atstumo tarp pirkėjų, o už prekes raginame atsiskaityti banko kortelėmis, taip apsipirksite ne tik greičiau, tačiau ir svarbiausia saugiau.
Daugelio „Aprangos“ grupės parduotuvių naujausių kolekcijų ir geriausių pasiūlymų asortimentą galite saugiai ir greitai užsisakyti internetu Soulz.lt, o taip pat „Zara“, „Pull&Bear“, „Massimo Dutti“, „Bershka“, „Stradivarius“, „Oysho“, „Zara Home“ internetinėse parduotuvėse.
„Aprangos“ grupė Lietuvoje valdo 105 parduotuves, Latvijoje – 50, Estijoje – 28. Iš viso Baltijos šalyse Grupė valdo 183 parduotuves. Šiuo metu Latvijoje veikia visos parduotuvės, išskyrus savaitgaliais prekybos centruose. Estijoje veikia miesto centre esančios trys parduotuvės.

Zara14346

  • 169Parduotuvės
  • 200Prekių ženklai
  • 3Šalys
  • 2249Darbuotojai
  • 90800Parduotuvių plotas m2
  • 326 mln.2023 m. Grupės apyvarta, EUR
Mūsų svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spauskite "Sutinku" ir toliau naudokitės svetaine. Slapukų naudojimo taisykles rasite čia