Akcijos kaina, EUR

NASDAQ apdovanojimai 2016

NASDAQ apdovanojimai 2015 2016

Kontaktas investuotojams

Gabrielius Morkūnas
„Aprangos" grupės finansų ir ekonomikos direktorius

Tel. 8 5 2390 808, 8 5 2390 843
Fax. 8 5 2390 800
El. paštas: [email protected]

Gegužės 13 d. drabužių mažmeninės prekybos rinkos lyderė Baltijos šalyse „Aprangos“ grupė pradeda prekybą internetu naujoje platformoje „Soulz.lt“. Lietuvoje veikianti internetinė parduotuvė apjungia didžiąją dalį „Aprangos“, „Aprangos galerijos“, „City“, „Tommy Hilfiger“, „Aldo“ ir kitų parduotuvių asortimento, pristato įvairius stiliaus derinius ir naujausias kolekcijas.   Ateityje numatoma prekės ženklų asortimentą plėsti.

„Mūsų tikslas – suteikti vartotojams dar daugiau galimybių ir sėkmingą patirtį mažmeninėje prekyboje pritaikyti skaitmeninėje erdvėje, kurioje veikiame jau trejus metus. Neabejojame, kad „Soulz.lt“ platforma dar labiau sutvirtins mūsų pozicijas. Pirkėjai nesirenka vien tradicinių ar vien skaitmeninių kanalų, todėl norime pasiūlyti kuo geresnę apsipirkimo patirtį. Aktyviai investuojame į tradicines parduotuves ir keliame ambicingus planus internetinėje erdvėje bei abipusei integracijai“, – teigia „Aprangos“ grupės generalinis direktorius Rimantas Perveneckas.

„Soulz.lt“ pirkėjai gali rinktis drabužius, avalynę ir aksesuarus iš daugiau nei 80 žinomų prekinių ženklų tokių kaip „Boss“, „Tommy Hilfiger“, „Armani Exchange“, „Calvin Klein Jeans“, „Aldo”, „Tom Tailor“, „Diesel“, „Jack&Jones“, „Miss Sixty“, „Superdry“, „Coccinelle“, „Marella“, „Michael Kors“ ir kitų.

Apsiperkant „Soulz.lt“ prekių pristatymas Lietuvoje į pasirinktą parduotuvę ir grąžinimas pasirinktu būdu yra nemokamas. Taip pat yra galimybė pristatyti siuntas į siuntų terminalą per 1-3 darbo dienas. Atsiskaityti už prekes galima „Visa“, „Mastercard“, „Maestro“ debetinėmis bei kreditinėmis kortelėmis. Prekių pristatymo ir atsiskaitymo galimybes ateityje numatoma plėsti.

Prekės ženklą „Soulz“ sukūrė agentūra „Clinic 212“.

Platformą „Soulz.lt“ vystė interneto sistemų ir aplikacijų kūrėjai bendrovė „Nordcode“. Kuriant platformą buvo keliama daug tikslų, tačiau svarbiausi – pirkėjo patirtis apsiperkant, sklandi naujos platformos integracija į jau turimas verslo sistemas, maksimalus procesų automatizavimas kiekviename pirkėjo aptarnavimo taške.

Nuo 2016 m. „Aprangos“ grupė, veikdama pagal pasirašytas sutartis su pasaulio drabužių mažmeninės prekybos rinkos lydere „Inditex“, vykdo „Zara“, „Massimo Dutti“, „Bershka“, „Pull and Bear“, „Stradivarius“, „Zara Home“, „Uterqüe“ ir „Oysho“ prekės ženklų prekybą internetu Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Apie „Aprangos“ grupę

„Aprangos“ grupė bendradarbiauja su daugiau nei 200-ais žinomiausių Europos ir pasaulio prekių ženklų. Šiuo metu grupė valdo 189 parduotuvių tinklą (111 Lietuvoje, 49 Latvijoje ir 29 Estijoje), tarp jų nuosavus prekybos tinklus: „Apranga", „Aprangos galerija", „City“ bei „Mados Linija“ ir pagal franšizės sutartis bendradarbiauja su prekių ženklais „Burberry“, „Hugo Boss“, „Emporio Armani“, „Ermenegildo Zegna“, „Max Mara“, „Armani Exchange“, „Weekend Max Mara“, „Coccinelle“, „Mango“, „Aldo“, „s.Oliver“, „Marella“, „Max&Co”, „Pennyblack”, „Tommy Hilfiger“, „Calvin Klein Underwear”, „Tom Tailor“, „Sandro“, „Maje“, „Karen Millen“, „Orsay“, „Promod” bei „Inditex” prekės ženklais „Zara“, „Zara Home“, „Massimo Dutti“, „Bershka“, „Pull and Bear“, „Stradivarius“, „Oysho”.

2019 m. „Aprangos“ grupė planuoja rekonstruoti ar atidaryti 35-40 parduotuvių, o grynosios investicijos sieks apie 12-15 mln. eurų. 2019 m. planuojama pasiekti 242,6 mln. eurų apyvartą – 7,0% daugiau nei per praėjusį laikotarpį.

Rimantas Perveneckas
„Aprangos“ grupės generalinis direktorius
+370 5 2390801

  • 169Parduotuvės
  • 200Prekių ženklai
  • 3Šalys
  • 2249Darbuotojai
  • 90800Parduotuvių plotas m2
  • 326 mln.2023 m. Grupės apyvarta, EUR
Mūsų svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spauskite "Sutinku" ir toliau naudokitės svetaine. Slapukų naudojimo taisykles rasite čia